Smakingen "Ost & Øl (Fest i kjeften)" utsettes til 26. august

Som følge av gjeldende smitteverntiltak vedtatt av Helsedirektoratet utsettes smakingen "Ølsmaking - Ost & Øl (Fest i Kjeften)" fra 26. mars til 26. august.

 

Kjøpte billetter gjelder for ny dato. Dersom du har kjøpt enkeltbillett til smakingen og ny dato ikke passer for deg kan billetten refunderes på utsalgssted innen 60 dager etter opprinnelig arrangementsdato, i tråd med Ticketmaster sine kjøpsbetingelser. 

 

For billetter kjøpt på ticketmaster.no ta kontakt på tlf 22 82 81 97 for refusjon, eller på deres chat eller kontaktskjema. Ticketmaster sin kontaktinformasjon finner du her >>

 

Dere som har sesongkort til vårsesongen på Bergen Live Tasting Sessions er selvsagt sikret plass på den nye arrangementsdatoen 26. august. Vi håper at datoen passer for dere. 

 

Bergen Live tar sikkerheten til sine gjester, artister og ansatte på høyeste alvor. Vi følger til enhver tid de vedtak som blir gjort av Bergen Kommune og nasjonale helsemyndigheter. 

 

Vi takker på forhånd for din forståelse i denne spesielle situasjonen, og håper at du gleder deg sammen med oss til å delta på denne spennende smakingen 26. august.

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | www.bergenlive.no