Konsertene med Sondre Lerche i Håkonshallen gjennomføres med kun 50 publikummere per konsert. De første 50 billettkjøperne er kontaktet.

Du som mottar denne e-posten var dessverre ikke blant de heldige. Refundering på vei til din konto. 

Billetter kjøpt på ticketmaster.no blir automatisk refundert og du trenger ikke foreta deg noe. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Selv om vi tidligere har bedt publikum om å melde inn refusjon via kontaktskjema, så behøver man altså ikke lenger det for akkurat disse konsertene. 

 

Merk at det jobbes på spreng hos Ticketmaster om dagen og at det kan ta opptil 60 dager før du har penger tilbake på din konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Sjekk innbetaling fra «Billettservice» eller «Ticketmaster» på gjeldene konto.

 

Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

 

Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.

 

Vi håper å se mange av dere på konsert igjen snart. Ta godt vare på hverandre og ha det fint!

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | www.bergenlive.no