Adam Douglas-konserten i Håkonshallen gjennomføres for 20 publikummere. For alle andre billettkjøpere åpnes det for refusjon eller videreføring av billett til ny konsert.

Konserten med Adam Douglas i Håkonshallen 2. desember er berørt av restriksjonene for arrangementer som er videreført av Bergen Kommune. 


Restriksjonene gjør at det ikke er mulig å gjennomføre konserten på planlagt måte. Konserten vil gjennomføres med redusert kapasitet og i en mer intim setting for kun 20 publikummere - som er maksimalt antall gjester som er tillatt på arrangementer i Bergen nå.

 

De 20 første billettkjøperne er allerede kontaktet med tilbud om å delta på konserten 2. desember. Alle andre vil få tilbud om å refundere billetten sin eller videreføre den til en ny konsert med Adam Douglas i 2021.

 

Vi arbeider nå med å finne en ny dato for konsert med Adam Douglas i 2021. Så snart vi har en ny konsertdato vil vi kontakte dere igjen og åpne for refusjon av billetter. Vi regner med å kunne gi dere ny informasjon og åpne for refusjon i løpert av uke 49 (neste uke) eller senest i uke 50. 

 

Takk for deres tålmodighet og forståelse. Dere hører snart fra oss igjen. Nyt god musikk og pass godt på hverandre i mellomtiden.

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | www.bergenlive.no