Trygve Skaug i Håkonshallen gjennomføres for 20 personer. Det åpnes for refusjon eller videreføring av billett til ny konsert.

De to konsertene med Trygve Skaug i Håkonshallen 3. desember er berørt av de nye restriksjonene for arrangementer som ble videreført av Bergen Kommune mandag 23. november. 


Restriksjonene gjør at det ikke er mulig å gjennomføre konsertene på planlagt måte, men de vil likevel gjennomføres med redusert kapasitet og i en mer intim setting med kun 20 publikummere. De 20 første billettkjøperne er allerede kontaktet og vi åpner nå for å refusjon for de resterende billettkjøperne eller mulighet til å videreføre billetten til en ny konsert med Trygve Skaug. 

 

Nye konserter blir satt opp 1. desember 2021 med samme tidspunkter. 

 

Kjøpte billetter gjelder for ny dato. Dersom ny dato ikke passer for deg eller du ikke ønsker å videreføre, så kan billetten(e) refunderes på utsalgsstedet innen 5. februar 2021. 

 

Fremgangsmåte for refusjon av billetter

  • For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - benytt dette kontaktskjemaet (velg "Håkonshallen - Trygve Skaug" i nedtrekksmenyen. NB: Arrangementet vil dukke opp i skjemaet i løpet av neste uke (uke 49). 
  • Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
  • Frist for å sende inn krav om refusjon er 5. februar 2021.
  • Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.
  • Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.
  • NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter at refunderingsfristen er utløpt, vil ikke billetter bli refundert.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen på konsert igjen. Nyt god musikk og pass godt på hverandre i mellomtiden!

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | www.bergenlive.no