Viktig info om Real Ones Misa Criolla i Håkonshallen

Konsertene med Real Ones i Håkonshallen 12. desember er berørt av de gjeldende restriksjonene for arrangementer i Bergen Kommune.

 

Restriksjonene gjør at det ikke er mulig å gjennomføre konsertene på planlagt måte. Konsertene vil gjennomføres med redusert kapasitet og i en mer intim setting for kun 20 publikummere per konsert - som er maksimalt antall gjester som er tillatt på arrangementer i Bergen nå.

 

For å få plass til flere publikummere har vi satt opp to ekstrakonserter 5. desember.

 

De 80 første billettkjøperne er allerede kontaktet med tilbud om å delta på en av de fire konsertene. Dersom Bergen Kommune fra mandag 7. desember åpner opp for at flere enn 20 publikummere kan delta på arrangementer, vil vi kontakte de neste billettkjøperne på lsiten med tilbud om å benytte sine billetter.

 

Dersom du ikke blir kontaktet innen konsertene 12. desember med et tilbud om å benytte dine billetter kan du velge å videreføre billettene dine til en ny konsert med Real Ones Misa Criolla i Håkonshallen 3. desember 2021 eller du kan refundere dem.

 

Dersom du ønsker å videreføre billettene dine til neste års konsert behøver du ikke å foreta deg noe, du benytter billetten som du allerede har. Se under for fremgangsmåte dersom du ønsker refusjon. 

 

Fremgangsmåte for refusjon av billetter:

  • For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - benytt dette kontaktskjemaet (velg "Håkonshallen - Real Ones" i nedtrekksmenyen). NB: Arrangementet vil først være synlig i denne menyen fra 14. desember.
  • Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
  • Frist for å sende inn krav om refusjon er 12. februar 2021.
  • Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.
  • Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.
  • NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter at refunderingsfristen er utløpt, vil ikke billetter bli refundert.

Vi ber om forståelse for at vi ikke kan åpne for refusjon før 14. desember, i tilfelle endringer i Bergen Kommune sine retningslinjer for arrangementer skulle forekomme og vi likevel får anledning til å gi flere publikummere mulighet til å benytte sine billetter.

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | Nettside