DIGITALE OPPLEVELSER

Et digitalt arrangement skal være et fullgodt allternativ til å møtes fysisk. Vi har inhouse kompetanse på TV-produksjon og regi og kan tilby livestudio, strømming samt video- og podcastproduksjon.

KONSEPT & INNHOLD

Vi utvikler konsept og innhold tilpasset dine målsetninger. Vi har kontakt med artister, konfransierer og foredragsholdere fra hele verden og vet hvem som passer ditt budsjett og din målgruppe.

PRODUKSJON

En konsert på Koengen byr gjerne på 50 lastebiler med utstyr og 500 medarbeidere i sving. Teknisk rådgivning og produksjon er vår komfortsone –  ingen prosjekter er for store eller små.

KOMMUNIKASJON

Vårt markedsføringteam har ansvar for salg av et hundretalls arrangementer i året. Vi har høy kompetanse på digital markedsføring, webutvikling, app, invitasjon og påmelding.

FOOD & BEVERAGE

Vinkurs, møtemat eller lunsj til hele konsernet? Vi har et stort nettverk av matleverandører, food trucks, kokker, bartendere og vinkelnere – og vi elsker å hjelpe med menyutvikling!

SIKKERHET

Bergen Live besitter Norges høyeste kompetanse på publikumssikkerhet. Vi lager sikkerhetsplanverk og tar hånd om crowd management, smittevern og myndighetskontakt.

BEMANNING

I tillegg til våre 12 fast ansatte og 50 prosjektmedarbeidere har vi et stort pool av tilknyttede frilansere. Vi kan stille med blant annet bartendere, servitører, vakter, verter og promopersonell.

FESTIVALSTEMNING

Vi arrangerer omlag 150 konserter i året i tillegg til festivalen Bergenfest. Vi kan skreddersy en unik firmafest for deg hvor en konsert- eller festivalopplevelse inngår som en del av pakken.

Hjertebank for Sparebanken Vest (2017 - 2019)

Hjertebank er en hyllest til frivilligheten på Vestlandet og alle som bidrar til et rikt lokaltilbud. På oppdrag fra Sparebanken Vest arrangerte vi i 2017 – 2019 turné på Vestlandet hvor SPV spanderte folkefester i lokalsamfunnene og delte ut penger til gode prosjekter. Bergen Live var prosjektleder og teknisk arrangør med ansvar for program, publikumshåndtering og sikkerhet.
Foto: Tove Lise Mossestad

The Opening for Hotel Norge by Scandic (2018)

The Opening var en folkefest for byens innbyggere spandert av Scandic i anledning nyåpningen av ikoniske Hotel Norge. På oppdrag fra Scandic arrangerte vi offisiell åpning og storkonsert med blant annet Sigrid foran hotellet og en fest for inviterte gjester i lobbyen med blant annet Röyksopp som DJs. Bergen Live var prosjektleder, teknisk arrangør, programrådgiver og innholdsleverandør til arrangementet.

Årskonferanse og årsmiddag for Bergen Næringsråd (2019)

Vi hadde gleden av å bidra til en inspirerende næringslivskonferanse med utvidet kameraproduksjon for streaming samt den ærverdig årsmiddagen med over 170 års historie, i en moderne ramme. Bergen Live var produsent med ansvar for produksjonsledelse (AV/video/streaming), utvikling av scenografi, visuelt uttrykk og kulturinnslag, samt foreleser- og publikumshåndtering. Foto: Bergen Næringsråd

THE OCEAN (2019 – 2020)

Dette spennende samarbeidsprosjektet mellom næringsklynger, akademia og forskningsmiljøer er en årlig tverr-sektoriell havkonferanse som i 2020 ble arrangert digitalt på en virtuell konferanseplattform. Bergen Live er event manager for The Ocean med ansvar for konseptutvikling, rådgivning, budsjett, deltaker- og foreleserhåndtering, drift av nettsider og sosiale medier, innholdsproduksjon, utvikling av profil og merkevare samt produksjonsledelse.

Vi Bygger Bergen (2018, 2022)

Vi Bygger Bergen er Vestlandets største byggfagevent med messe, konferanse og sosialt arrangement i Grieghallen og på USF Verftet, som ble arrangert for første gang i 2018 med omlag 100 utstillere og flere tusen besøkende. Vi Bygger Bergen har som mål å være faglig spennende, inspirerende og samlende. Bergen Live er teknisk arrangør og produsent med ansvar for messe/expo, fagprogram og sosialt arrangement.
Foto: Ronny Rosenberg

Miljøløftet (2020 – 2021)

Miljøløftet er et samarbeid mellom staten, fylket, kommunen og innbyggeren. De neste 20 årene skal vi bygge bybane, tryggere og bedre veier, sykkelveier, fortau og miljøgater. Vi skal kutte bilkø og klimagassutslipp og sørge for at alle kommer lett og trygt fram i byen vår. Sammen med gode samarbeidspartnere i Haltenbanken og Mannheimer leverer vi byråtjenester innen merkeopplevelse, grafisk design, kommunikasjon og event for Miljøløftet.

Kim Kristoffersen
Prosjektleder Event
kim@bergenlive.no
+47 55 21 50 67

Irmelin Grønevik
Prosjektleder Event & Konferanse
irmelin@bergenlive.no
+47 55 54 05 54

Jørgen J. Hansen
Produsent Event
jorgen@bergenlive.no
+47 55 21 50 65

Cathrine Strømsholm
Påmelding & registrering
cathrine@bergenlive.no
+47 55 21 50 62

 

Frida Rød
Produksjon & miljøansvarlig
frida@bergenlive.no
+47 55 21 50 60

 

Mats Sævig
Video & innholdsprodusent
mats@bergenlive.no
+47 55 21 50 60

 

 

Oliander Taule (vikariat)
Video & innholdsprodusent
oliander@bergenlive.no
+47 55 21 50 

 

SNEKKERBRAKKEN –SELSKAPSLOKALE PÅ BERGENHUS FESTNING

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning. Snekkerbrakken er perfekt for både fagdag og fester. Les mer >>

Kontaktskjema

KONSERTVORSPIEL

Bergenhus festning er hjertet i vår virksomhet. Her arrangerer vi tallrike konserter og festivaler i løpet av sommeren. Hvis du ønsker å arrangere en sommerfest utenom det vanlige, kan vi tilby tidenes konsertvorspiel.

TASTING SESSIONS

Interessert i gode smaker? Har du lyst til å lære mer om det som du har i glasset eller på tallerkenen? Velkommen til vår serie med uformelle og lærerike smakinger i Snekkerbrakken på festningen!