Snekkerbrakken - byens fineste selskapslokaler

Firmafest, morgenmøte eller seminar?

I Snekkerbrakken fasiliteterer vi for møter og seminarer i alle slags formater – lokalet funker like bra for 20 som 150 deltagere. Vi kan rigge til konferanseoppsett for alle dine kunder og medarbeidere, eller et stort møtebord for teamet. Mat fikser vi – f.eks. ved hjelp av kokkene som disker opp til de store stjernene som spiller på Koengen.

50-årsdag, bryllup, dåp eller konfirmasjon? 

Et av de første kjente bryllupene i norsk historie var kronprins Magnus sitt gedigne bryllup i Håkonshallen i 1261 – kun et steinkast fra Snekkerbrakken. Nydelige uteområder, et allsidig og tøft innredet lokale med bar, scene, dansegulv og pene møbler, gjør Snekkerbrakken til et perfekt sted for feiring av allslags begivenheter! 

TA KONTAKT MED OSS

Kunne du tenke deg en omvisning, et godt tilbud på en firmafest eller en idémyldring om bryllup, morgenmøte eller konfirmasjon?

Kari Markhus

Eventkoordinator Snekkerbrakken
kari@bergenlive.no
+47 55 54 05 55 

Kontaktskjema

bergenhus festning

Snekkerbrakken ligger i selve hjertet av Bergenhus Festning, blant frodig natur og historiske monumenter som Rosenkranztårnet og Håkonshallen.

Kun et steinkast fra Snekkerbrakken arrangeres festivalen Bergenfest, og storkonserter med artister som Robbie Williams og Sting.  

 

Interessert i gode smaker? Har du lyst til å lære mer om det som du har i glasset eller på tallerkenen? Velkommen til vår serie med uformelle og lærerike smakinger i Snekkerbrakken på festningen!

mer om snekkerbrakken