Tasting Sessions – smakinger i Snekkerbrakken

Snekkerbrakken er en arena hvor gode smaker, sosialt samvær og hygge står i fokus. Bergen Live Tasting Sessions er en serie med smakinger i Snekkerbrakken, hvor vi inviterer til store opplevelser for ganen. 

Du trenger ingen forkunnskaper for å være med - kun begeistring og interesse for gode smaker. Se kalenderen under, og kjøp billett til ditt favorittarrangement! 

Se nederst under kalenderen for en oversikt over 

kalender tasting sessions

SNEKKERBRAKKEN PÅ BERGENHUS FESTNING

Snekkerbrakken ligger i selve hjertet av Bergenhus Festning, blant frodig natur og historiske monumenter som Rosenkranztårnet og Håkonshallen. 

 

 

DITT NESTE EVENTLOKALE?

Snekkerbrakken kan leies til private arrangementer og fester. Kunne du tenke deg en omvisning, et godt tilbud på en firmafest eller en brainstorm om bursdagsfesten?

Ta kontakt: sb@bergenlive.no eller
+47 55 21 50 60

bergen live sessions

Bra musikk, (nesten) hver tirsdag, på samme sted, til samme tid. Kjøp sesongkort til konsertserien Bergen Live Sessions på Ole Bull Huset!

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin nyhetsbrevtjeneste mottar du informasjon på e-post om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for e-postmarkedsføring som beskrevet i vår personvernerklæring.