Åge Aleksandersen og Sambandet

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Torsdag 19. august 2021

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

590 + billettavgift

Gjenåpningen av samfunnet er i full gang og vi kan endelig samles til større konserter igjen. Hvilken bedre anledning finnes det til å Levva Livet med Åge og Sambandet?

Helt siden Åge Aleksandersen ga ut ”Mot i brystet, mord i blikket, Bomben und Granaten” i 1976 har han og Sambandet vært et av norsk rocks største flaggskip. Til tross for at det har gått over 40 år siden de spilte sine første konserter, så skrider de fortsatt til verket med en gjeng unggutters entusiasme.

Denne sommeren legger Åge & Sambandet ut på sin Levva Livet turné! En av norsk rocks tøffeste og bestselgende album har fått navngi denne konsertrunden med trønderrockens ubstridte konger. Det passer så alt for godt når vi endelig skal i gang med å leve livet litt mer som normalt igjen.

Etterspørselen etter Åge & co har knapt vært større noen gang. Årlig fyller bandet landets største konserthus både en og to ganger. Forklaring er trolig ganske enkel. Åge og Sambandet har alltid fulgt hjertet og spilt klassisk rock som rører folk, uavhengig av trender og salgslister. Han synger med hjertet utenpå skjorten om ting folk kan kjenne seg igjen. Den slags skaper langvarige forhold. Og for en klassikersamling Åge Aleksandersen og Sambandet har på samvittigheten. Den blir nok luftet friskt når gjengen ruller ut maskineriet sitt på Bergenhus Festning i august for å feire selvet livet – og Levva Livet!

Om denne konserten

  • Vi planlegger for at vi er kommet til trinn 4 i regjeringens gjenåpningsplan når denne konserten finner sted. Det vil da være inntil 5.000 unummererte ståplasser i salg til konserten.
  • Det er sannsynlig at gyldig koronasertifikat eller negativ hurtigtest blir et krav for å få adgang til konserten. Vi ber publikum om å ta høyde for dette. Mer info kommer.

ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50