Battle of the Breweries: Ægir VS Nøgne Ø

STED

Snekkerbrakken

DATO

Tirsdag 27. & torsdag 29. april

DØRENE ÅPNERTID

17:30 18:00

ALDER

18 år

PRIS

645 + billettavgift

Orientering til publikum: Smakingen 4. februar er utsatt til 27. april. Smakingen 5. februar er utsatt til 29. april. Kjøpte billetter benyttes til ny dato. Mer info her >>

Velkommen til en spektakulær smaking, en battle mellom to bryggerier: Ægir og Nøgne Ø. Under sommersmakingene i Snekkerbrakken i juli presenterte de noen av sine favoritter, denne gangen kommer de sammen for å vurderes opp mot hverandre. 

“Ægir Bryggeri er eit av Norges eldste håndverksbryggeri forankra i stolte ølbryggingstradisjonar. Med base i Flåm innerst i Aurlandsfjorden lagar vi eit mangfald av kvalitetsøl som er etterspurt over heile landet og i utlandet. Ølet er bygd med råvarer av beste merke, friskt fjellvatn og ekte lidenskap for gode smakar.”

Nøgne ø er norges ledende og største leverandør av craft beer. De søker kontinuerlig etter nye smaker og ingredienser som resulterer i nye sesongbaserte og eksperimentelle brygg. Nøgne ø har som mål å lage fantastisk fyldige og håndlaget øl. Kunnskap, kvalitet og et konstant søk etter nye smaker gjør Nøgne Ø til et av verdens ledende håndverksbryggerier. Vårt uendelige søk etter nye smaker og ingredienser resulterer stadig i nye sesongbaserte og eksperimentelle brygger.

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god øl.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50