Bernhoft med band

STED

Kulturhuset i Bergen

DATO

Torsdag 21. oktober 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

450 + avgift

Bernhoft med band returnerer til Bergen for å spille på byens splitter nye konsertscene! Kulturhuset i Bergen ligger i Vaskerelven 8, og blir et åpent, inkluderende og levende hus som skal romme noe for alle. Dette blir en fantastisk anledning til å få med seg en stor konsertopplevelse på den nye kulturscenen.

Om albumet «Dancing On My Knees» sier Bernhoft selv at det er det mest personlige han har laget. Selv sier han at tittelen passer så bra fordi han føler at han alltid er på vei, ned eller opp, med discokula til topps.Tekstlig sirkler det rundt hans evinnelige tvil på alt, inkludert egen verdi. Under både skriving og innspilling har han gått litt mer fandenivoldsk åpent til verks enn tidligere. Han har jobbet med låtskrivere og produsenter som Skinny Days, Kristian Flatmate Vik, Alex Pavelich, Carl-Victor Guttormsen og sin faste makker over flere år – Bjarne Stensli. De har dyttet ham ut av komfortsonen og resultatet kaller han en øvelse i å stå stilt ut, ikke bare naken, men flådd. Innspillingsmessig er han tilbake til noen av arbeidsmetodene fra Solidarity Breaks ved at han, med noen hederlige unntak, spiller alle instrumenter selv. «Put Your Mojo On» er en peptalk til seg selv. Mannen som synger «Clearly Confused» skjønner ikke helt hvorfor han fortjener kjærligheten han mottar, mens «All My Loving» og «Say It Isn’t So» er preget av frykten for å bli forlatt. På «Pretty Baby Love» er hjertet vridd opp og tørket inn. Med låten «Call Out Kids», inspirert av sønnene, har han lyst til å bånne bakken. På knærne!

I oktober tar Bernhoft med seg bandet sitt og drar på turne i Norge. Etter en lang rekke solo konserter gjennom det siste året ser han frem til å skru opp lyden og presentere det nye materialet ispedd mange gamle hits. Etter det bærer det videre ut i Europa på turne i november.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Kulturhuset i Bergen

Kapasitet: 600 stående. Adresse: Vaskerelven 8, 5014 Bergen.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50