Bigbang

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 10. desember 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - Vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

450 + billettavgift

Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn. Etter et 2020 preget av kanselleringer og en desember som stort sett ble tilbragt hjemme i stua, er Øystein, Niko og Olaf klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen.

 

Oppdatert 8. desember 2021: Konserten med Bigbang på USF Verftet 11. desember kan dessverre ikke gjennomføres grunnet de nye myndighetspålagte restriksjonene som trer i kraft fra og med torsdag 9. desember. Det vil bli satt opp ny konsert lørdag 10. desember 2022. Les mer her »

Med 10 studioalbum, hele syv Spellemann-nominasjoner og mange førsteplasser på VG-lista bak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne. Syv nominasjoner til Spellemann uten å vinne må vel i seg selv være en slags rekord. Den foreløpig siste utgivelsen Glory Chord dukket opp i 2019 etter en lang albumpause og Glory Chord-turnéen pågikk fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet. Nå er det endelig lys i tunellen og vi gleder oss stort til at "Girl in Oslo”, “To the Mountains”, “Wild Bird” og andre livefavoritter får jula tilbake på sporet.

Vil du være blant de første til å høre nytt fra Bigbang? Meld deg på deres nyhetsbrev her bit.ly/bigbangletter og du er samtidig med i trekningen av to billetter til en valgfri førjulskonsert.

 


Support: Evig Ferie

Evig Ferie er et nyoppstarta Oslobasert band med røtter innover i landet og hele veien til mjøsbyen Gjøvik. Evig Ferie serverer deg en fin mixtur av opp-tempo godstemning, krydret med melankolske undertoner og nevrotisk-ambivalente kjærlighetstekster om mennesker, uteliv og rastløshet. Er det Rock? Er det Indie? Er det skrangle-pop? Det kan du bestemme selv, men folk som har opplevd bandet melder om “et friskt pust og et lyspunkt”, og “Det nærmeste man kommer ferie uten å dra på ferie, kanskje”. Så langt har gutta produsert et knippe låter og videoer for egen hånd, og siden starten av 2020 har de brukt mye tid i øvingslokalet. Nå er Evig Ferie utrolig klare for å møte ekte, levende og tilstedeværende mennesker. Helst stående mindre enn to meter fra scena.


VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50