Bjørn Berge (solo)

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 17. september 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

Bjørn Berge er ute med nytt album; Bjørn Berge «Who else?» Endelig er det et nytt album ute fra en av Europas aller beste ́ blues-gitarister. Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 ar som artist. Han har gjort utallige albuminnspillinger, mottatt to Spellemannpriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av verden de siste 15 årene. Han har besøkt et utall gitar-/jazz-/blues-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som feks. Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA, for å nevne noen. Hans ”fingerstyle” og energi er det ikke mange som gjør han etter og hans unike nivåhar gjort han til en ettertraktet artist og gitarist ute i verden. Han opptrer stort sett alene påscenen, da dette gir han store muligheter for egne tolkninger og improvisering, ikke minst i livesammenheng. Musikken hans er vanskelig åsette i bas da han kombinerer ̊ flere musikalske sjangere, men i hovedtrekk befinner han seg i blues-/folk-/jazz-segmentet ispedd elementer fra bl.a. rock og funk. Han fremfører stort sett eget materiale, men han gjør også sine egne tolkninger og versjoner av later fra artister/band som ̊ Red Hot Chili Peppers, John Butler Trio, Joni Mitchell og Motorhead for å nevne noen.

1. februar ‘19 slapp han et splitter nytt album! Bjørn Berge «Who else?» inneholder ni nye låter, og alt materialet er denne  gangen egenkomponert. Dette har ført til at musikken er proppet full av energi og dynamikk, og attpåtil tatt i en ny, spennende retning. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet. Her snakker vi drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis.

 

 


VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50