Bjørn Eidsvåg & Kari Bremnes

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Torsdag 15. august 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

15 år - vergeordning for U15

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

600 / 550 + billettavgift (Unummererte sitteplasser i front og ståplasser bak)

To av Norges mest folkekjære artister spiller hver sin konsert på Bergenhus Festning, Plenen – torsdag 15. august!

Med til sammen over 40 albumutgivelser, et halvt dusin Spellemannpriser og utallige konserter er det to av norsk musikkhistories største artister vi nå skal få oppleve på samme scene denne kvelden i august. 

Bjørn Eidsvåg har i løpet av sin karriere gitt ut hele 25 studioalbum og skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. 

Det siste året har Eidsvåg spilt sin aller siste teaterforestillingen av Etterlyst: Jesus, fylt selveste Operaen hele tre ganger, stått på atskillige festivalscener og vært på en omfattende høstturné hvor han har spilt for utsolgte hus over hele landet. 

Kari Bremnes har i over 30 år servert oss ektefølt, åpen, stor og personlig musikk på hele 15 soloalbum. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari og hennes band. Fra det lyseste til det mørke, rå og melankolske. 

Høsten 2017 slapp Bremnes sitt første album på fem år. I etterkant befestet hun sin posisjon da hun spilte totalt 45 konserter for fulle hus over hele landet. 

Planlagte tider for kvelden:
19.00 Portene åpner
20.00 Bjørn Eidsvåg
21.45 Kari Bremnes

 

 

 


VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50