Bob Dylan

KJØP BILLETT

Billetter i salg nå!

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Fredag 21. juni 2019

DØRENE ÅPNERTID

18:00 20:00

ALDER

15 år - vergeordning for U15

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

790 + billettavgift

Den legendariske og nobelprisvinnende artisten Bob Dylan kommer til Bergenhus Festning til sommeren! Det er all grunn til å se frem til en fantastisk konsert med en av musikkhistoriens mest betydningsfulle og populære artister.

21. juni 2019 spiller Bob Dylan konsert på Koengen på Bergenhus Festning.

Dette blir Dylans tredje konsert i Bergen. Dylan spilte for et entusiastisk og lykkelig publikum i Nygårdsparken i 2001 og på Koengen på Bergenhus Festning i 2011.

Bob Dylan debuterte med sitt selvtitulerte album for hele 56 år siden og er definisjonen av en levende legende. For tiden er han aktuell med det kritikerroste bootleg-albumet More Blood, More Tracks Vol. 14. Albumet ble sluppet i begynnelsen av november og Norges ledende Dylan-kjenner, Johnny Borgan, skriver at det «viser hvordan låtskriveren Dylan rått og instinktivt formelig maler sangene sine, strøk for strøk, versjon for versjon.» 

Sist gang han gjestet Oslo beskrev Aftenposten han som «En mester i knallform», og Dagbladet trillet en femmer på terningen: «Jeg tror kanskje aldri jeg har hørt ham synge bedre og mer disiplinert ...».  Dylan er en artist du må se live i løpet av livet!

Bob Dylan på Koengen blir uten tvil et av sommerens høydepunkt! Vi ser frem til en fantastisk konsert med en av musikkhistoriens mest betydningsfulle artister. 

Planlagte tider for arrangementet:
18.00 Portene åpner
20.00 Bob Dylan på scenen
Slutt ca 22.00

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50