boy pablo

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Torsdag 8. april 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

320 / 270 + billettavgift

boy pablo til USF Verftet med sin Wachito Rico Tour!

Oppdatert 24.03.21: Denne konserten blir berørt av restriksjonene for arrangementer og kan ikke gjennomføres som planlagt. Mer info kommer.
---

Orientering til publikum (10. februar 2021): Konserten er flyttet fra Forum 27. februar 2021 til USF Verftet 8. april 2021. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.
Les mer om billetter og refusjon på bergenlive.no. Les mer her >>

boy pablos debutalbum "Wachito Rico" ble sluppet i oktober. Kort fortalt er tittelen er et chilensk uttrykk som røft oversatt betyr "kjekk gutt", og albumet kan sies å være både konseptuelt og biografisk. "Wachito Rico" kretser rundt en ung karakter skapt av Nicolas, og gjennom albumet får vi oppleve personens opp- og nedturer innen kjærlighetslivet.

Selv om karrieren tok av i 2017 med popsensasjonen "Everytime", har han (Nicolas Muñoz) siden den gang følt seg mer knyttet til egen kunst enn noensinne. Det boy pablo-prosjektet som mest ble startet for gøy har siden den gang blitt en kreativ visjon han har fulgt med full styrke, og som allerede har tatt han svært langt i popverdenen.

Med offentliggjøringen av det etterlengtede debutalbumet og slippet av singlene «hey girl» og «honey», sammen med de fantastiske videoene og historien om den krøllete karakteren (og alter egoet) Wachito Rico, har fanbasen steget ytterligere flere hakk. Serien fortsetter nå med singlene «rest up» og b-siden «people», begge låter som handler om mental helse, ensomhet og depresjoner. Men, selv om låtene denne gangen har en noe mørkere undertone, er de fortsatt ugjenkjennelige boy pablo-låter med den lett bekymringsfrie, opptempo og catchy vibben.

Som arrangør følger vi nøye med på de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra nasjonale helsemyndigheter. Du kan være sikker på at vi legger til rette for en trygg konsertopplevelse samt at vi vil ivareta publikum på en god måte dersom programendringer skulle oppstå.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50