Brit Floyd - The Worlds Greatest Pink Floyd Show

STED

Grieghallen

DATO

Lørdag 5. oktober 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

650 / 600 + billettavgift

The World’s Greatest Pink Floyd Show – Brit Floyd, feirer 40 år med «The Wall»!

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Europa i 2019 med sin mest ambisiøse og storslåtte produksjon så langt: en hyllest til Pink Floyd’s «The Wall» i anledning 40 års-jubileet for utgivelsen av denne ikoniske rockeoperaen.

«The Wall» ble utgitt i November 1979 og ble et av tidenes mest solgte album. Verket, som i hovedsak er basert på Roger Waters delvis selvbiografiske beskrivelser, er et konseptalbum som utviklet seg til både et konsertshow og film.

Foruten å spille de musikalske høydepunktene fra «The Wall» vil Brit Floyd også gi publikum andre godbiter fra blant annet «The Dark Side of the Moon», «Wish you Were Here», «Animals» og «The Divison Bell»

The Brit Floyd Show har blitt et fenomen, der det er enighet om at det er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd – både til bandets musikk og visuelle univers.  

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. Dette er mildt sagt en respektfull gjengivelse med sirkelformede skjermer, storslått lysdesign, laser og flust av teatralske elementer.

En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Grieghallen

Kapasitet: 1500 - 2000, avhengig av oppsett/produksjon.
Webside
Telefon +47 55 21 61 00
Epost: post@grieghallen.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50