Bruno Mars

FÅ BILLETTER

Billetter i salg nå. For Golden Circle Early Entry Package, sjekk lenke nederst i artikkelen.

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Tirsdag 3. juli 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 19:00

ALDER

15 år - vergeordning (nedre alder 12 år)

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

755 / 1250 + billettavgift

Bruno Mars til Bergen! Spiller eksklusiv Norgeskonsert på Koengen 3. juli. Billetter i salg tirsdag 6. mars kl. 09.00!

Ryktene er sanne: En av verdens største popstjerner og vinner av hele seks (!) priser på årets Grammy Awards, herunder Record of The Year, Song of the Year og Album of The Year, spiller konsert i Bergen på Koengen tirsdag 3. Juli. Konserten blir den eneste Bruno Mars spiller i Norge i 2018, på en av turnéens mest intime og vakre stoppesteder.

3. juli skal vår tids største showmann fylle den bergenske sommernatten med gigantiske hits som 24K Magic, That’s What I Like, Locked Out of Heaven, Grenade, Uptown Funk og Treasure – for å nevne den beskjedne toppen av hitfjellet. Mars’ berømte dansere og eminente musikere, anført av hovedpersonen selv, skal med sin utømmelige energi og spektakulære sceniske effekter jobbe frem en kollektiv bakoversveis blant publikum som kommer til å vare gjennom sommerferien.

Koengen er utvilsomt stedet å være denne kvelden om du ønsker en vitamininnsprøytning av stor popmusikk i spektakulært liveformat.

Billettinfo: Det kan svare seg å sitte klar foran kjøpsknappen når billettene legges for salg tirsdag 6. mars kl. 09.00. Det vil ikke være mulig å kjøpe billett på forsalg før ordinær salgsstart. Det er to billettkategorier på denne konserten: Hovedområdet (755 kr + billettavgift) og Golden Circle (1250 kr + billettavgift).

Med mer enn 200 konserter på kalenderen er Bruno Mars’ 24K Magic World Tour den amerikanske superstjernens største og råeste turné noensinne. Det kan de 23.000 menneskene som opplevde showet i Telenor Arena i 2017 skrive under på.

Når Bruno Mars er tilbake på de europeiske veiene denne sommeren er det for å spille konserter bl.a. i Hyde Park, på Stade de France i Paris samt på Roskildefestivalen og Rock Werchter i Belgia. Koengen på Bergenhus Festning er med andre ord i godt lag.

KJØP GOLDEN CIRCLE EARLY ENTRY PACKAGE HER >>


Special Guest: Big Sean

Den amerikanske rapperen Big Sean er med hits som Bounce Back og Moves blant de 100 mest populære artistene på Spotify i skrivende stund. Han er utgitt på Kanye West sitt plateselskap GOOD Music og har jobbet med artister som Lil Wayne, Nas og Miguel. Gjennombruddet kom med topp 10-singelen ”Dance (A$$)” feat. Niki Minaj i 2013. Siden den gang har han vært blant pophimmelens mest populære og anerkjente rappere. Sist gang han spilte i Norge var som support for Rihanna i Telenor Arena i 2016.


DJ Rashida

Når Prince inviterer deg til å være DJ på hans private fest, så takker du selvsagt ja. Når han attpåtil spør om du vil bli hans offisielle DJ etter den jobben, så sier det noe om deg: Du kan helt tydelig løfte taket! DJ Rashida er en av LA’s hotteste DJ-er og er klar for å gjøre hele Koengen om til et digert dansegulv! 


 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin nyhetsbrevtjeneste mottar du informasjon på e-post om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for e-postmarkedsføring som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50