Chris Holsten - ekstrakonsert

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Fredag 18. mars 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år

PRIS

350 + billettavgift

Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best og gjennom det siste halvannet året har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og låtskriver han er. 

Kjære publikum! Den planlagte konserten med Chris Holsten på USF Verftet 13. januar 2022 kan dessverre ikke gjennomføres grunnet de gjeldende myndighetspålagte restriksjonene. Det blir satt opp en ny konsert fredag 18. mars 2022. Les mer her>>

"Vi har gledet oss helt siden forrige konsert til å komme tilbake til Bergen for denne ekstrakonserten og gjenoppleve den ville stemningen på Verftet. Dessverre lar ikke det seg gjøre under gjeldende restriksjoner. Det settes heldigvis opp ny dato mars. Håper dere vil vente litt til sammen med oss og at vi sees der da!» - Chris Holsten

Konserten med Chris Holsten fredag 12. november er allerede utsolgt. Dersom du ikke fikk kjøpt billett inviterer han til ekstrakonsert i Bergen allerede på nyåret! Torsdag 13. januar har du muligheten til å oppleve Chris Holsten live på USF Verftet.

Etter å ha sunget utelukkende på engelsk tidligere har Chris Holsten den siste tiden erobret det norske publikummet med sine norskspråklige låter. «Hvis verden», sammen med Frida Ånnevik  ble en treffende og rørende stemningsrapport for koronaåret 2020, og endte opp med å bli stemt frem som «Årets låt» under Spellemannsprisen tidligere i år. 

I mars kom singelen «Smilet i ditt eget speil», som umiddelbart ble varmt omfavnet av publikum og har toppet listene siden, og nå venter ny smaketbit fra første albumet slippes til høsten.

2020 var et stort musikalsk år for artisten fra Lillestrøm, og 2021 ser ikke ut til å bli noe mindre! 

Velkommen til konsert! 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50