Christel Alsos

STED

Håkonshallen

DATO

Søndag 5. desember 2021

DØRENE ÅPNERTID

16:15 17:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

490 + billettavgift

Julekonserter har blitt en tradisjon for Christel Alsos etter utgivelsen av det kritikerroste julealbumet «I den kalde vinter» i 2013. Som lytterne vet er dette en varm, inderlig og vakker juleplate.

Orientering til publikum oppdatert 27.04.2021: Christel Alsos er gravid og går spennende tider i vente. De planlagte konsertene i Håkonshallen 5. desember 2021 er kansellerte og billetter vil bli automatisk refunderte. Gratulerer til Christel! Mer info her »

-----

I 2017 slapp Alsos den egenskrevene julelåten ‘Desember’ – hennes første utgivelse på norsk. Låten handler om å komme hjem til noe eller noen du holder kjært, ett tema som personlig står sentralt i livet til den unge kvinnen bak den store stemmen fra nord.

“For meg har det å gjøre julekonserter hele tiden vært forbundet med å føle seg litt mer hudløs enn ellers i året. Julen forsterker og forstørrer livene våre. Likevel er det ingen tvil om at årets turné vil bli ekstra spesiell og jeg er utrolig glad for at vi får mulighet til å gjennomføre disse konsertene. Det tror jeg vi alle trenger nå, å samles rundt våre felles historier og tradisjoner”.

I 2020 er det fem byer som får besøk av Christel Alsos og hennes knippe håndplukkede musikere i desember. Med seg på scenen har hun slagverker Andreas Bye, gitarist Marius Graff, Jo Berger Myhre som bassist, fiolinist Lise Voldsdal Sørensen og pianist Andreas Löwe.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50