Cordovas

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 5. april 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

PRIS

250 + billettavgift

Med besluttsomhet, overfylt musikalitet, lidenskap og kjærlighet har Cordova's sakte men sikkert knyttet et fast grep om det stadig voksende skandinaviske publikummet.

Med sanger som går rett i slag og en vokal sang du ikke har hørt siden 70 -tallet, ga "prosjektet" Cordova ut en plate helt alene i 2012, som få fikk høre. De tusenvis av platene som ble skrevet ut ble utsolgt umiddelbart på den ene turen som bandet gjennomførte, og vi var mange nyforelskede fans som dessverre forsto at det nye favorittbandet ikke virkelig eksisterte.

Men så begynner det plutselig å rykte om at det er en Cordova ute på de amerikanske veiene, som var helt hysterisk bra. Det viste seg at det lange treet bare har vært den tiden det musikalske geniet og bandlederen Joe Firstman trengte for å kunne bygge videre på og fullføre visjonen om å skape verdens beste band. Fast finish er feil ord. Alle som har fulgt Cordovas de siste årene, vet at bandet er i stadig utvikling. Ingenting er så bra at det ikke kan bli enda bedre!

Det utsolgte debutalbumet ble trykt på nytt og gitt ut i Europa i 2017. Pressen og publikum jublet og siden har Cordovas kjørt på full styrke. Bandet har en samling sterke personligheter som på en eller annen måte klarer å forene seg i et veldig sterkt kollektiv. Strålende soloer, det er plass til bare hvis det styrker hele og uklare, improviserte instrumentalpartier du har råd til hvis de tilfører noe til gruppearbeidet. Cordovas er en godt oljet maskin som har funnet en fantastisk balanse mellom presisjon og galskap

I 2018 signerte Cordova en platekontrakt med det prestisjetunge selskapet ATO og de to siste albumene "That Santa Fe Channel" og "Destiny Hotel" åpnet mange nye dører for bandet, spesielt hjemme i USA. Med andre ord, det er et band på vei opp som nå kommer tilbake til Europa og Skandinavia for å møte nye og gamle venner!

Cordovas har et veldig spesielt forhold til publikum i Skandinavia, og de hadde kommet tilbake for lenge siden hvis ikke for pandemien. Så forvent at vi vil møte en Cordovas som er enda mer sulten og vilt-sulten enn vanlig. I slutten av mars 2022 er det på tide, ikke gå glipp av det!

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50