Dagny

STED

Forum

DATO

Fredag 11. & lørdag 12. februar 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

365 + billettavgift

Dagny vender tilbake til Forum i 2022!

Orientering til publikum:
Konserten 11. februar 2022 er utsolgt og vi har nå satt opp en ekstrakonsert 12. februar 2022! Billetter til ekstrakonsert i salg fra 29. september kl. 10. Dersom du ikke rakk å kjøpe billetter til 11. desember, og ny dato ikke passer for deg, kan du sette deg på venteliste HER!

“Kjære venner, det har vært helt fantastisk å være ute og spille igjen og responsen, på tross av sittende publikum og færre i salen - har vært helt ENORM! 

Dessverre så er det mange som ikke fikk billett i denne omgangen eller fikk billetten sin refundert på grunn av restriksjoner. Vi har fått mange meldinger fra dere og selv om jeg ikke har rukket å svare på alle *SORRY* så har jeg lest de og blir helt mjuk og varm av alle deres historier!  Så etter mange samtaler frem og tilbake, har vi kommet frem til at neste gang vi turnerer så skal alle få plass, full sal, akkurat som før.. Da må vi se litt lengre frem i tid slipper billetter til 2022-turneen vår – allerede nå! jeg vet det føles veldig lenge til, men herregud så gøy vi kommer til å få det!”

Dagny tok Norge og verden med storm i 2016 med låten ’Backbeat’ og har i årene etter levert publikumsfavoritter som ’Love You Like That’, ’Drink About’, ’Fools Gold’, ’Wearing Nothing’ for å nevne noen. Hennes låt ’Somebody’ ble kåret til Årets Låt på P3 Gull 2020 og har toppet spotify listene siden. ​

11. februar er Dagny tilbake for å spille på Forum Scene. Dette er en konsert dere virkelig kan glede dere til!

 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Forum

Konsertsted i historisk art deco-bygg på Danmarks plass.

Kapasitet: 1.000 sitteplasser eller 1.500 stå/sitteplasser.
Webside

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50