De Musikalske Dvergene

UTSOLGT

Unummererte sitteplasser - selges kun i partall

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 17. oktober 2020

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

400 + billettavgift

Jubileumskonsert og plateslipp med De Musikalske Dvergene på USF Verftet lørdag 17. oktober!

På dagen 40 år etter at De Musikalske Dvergene ble dannet - innbyr de - sammen med Bergen Live - til en eksklusiv og helt spesiell Jubileumskonsert på USF.

På sin egen bursdag - slipper de også sin nye langspillplate - «Bak neste blåne» - på Vinyl, CD og ulike digitale plattformer.

Koronasituasjonen setter sine rammer, særlig i forhold til antall publikum, men konserten 17. oktober kommer til å bli en helt spesiell kveld med både kjente låter og smakebiter fra det nye albumet.

– Og vi kan garantere at her blir det sitteplass til absolutt alle!
 
De Musikalske Dvergene er ofte omtalt som det mest Bergenske av alle Bergensband. De dukket opp i bølgen av norske ”Ny Veiv- band” på tampen av 1970-tallet og fikk tidlig rykte som et omgjengelig og jordnært kultband som trives i tett og direkte kontakt med publikum.

Dvergene har hatt i alt tolv medlemmer siden starten.
Dagens besetning er Helge Grønhaug (sang, gitar), Arne Grønhaug (gitar, kor), Øivind Lunde (bass), Tom Harry Halvorsen (tangenter, kor) og Willy Korneliussen (trommer).

 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50