dePresno

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 22. februar 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - Vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

Det er på scenen dePresno virkelig fanger og engasjerer publikum med sin helt unike sangstemme og ærlige popmusikk.

dePresno ble en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han ut fra intet slapp sin første singel “Forever” i mai 2015. Høsten 2016 fikk dePresno sitt ordentlige gjennombrudd med singelen “Hide And Seek” som var en av de mest spilte låtene på P3 det halvåret. Låten ble også fremført live på bl.a. Lindmo, TV-Aksjonen og hos P3 Christine, noe som virkelig ble startskuddet for artistkarrieren til den unge bergenseren. Siden den gang har dePresno gitt ut flere radiolistede singler, bl.a. “See You Soon”, “Wanderers” og “Too Fucked Up To Love You”, og i 2019 hele to debutalbum; “Technicolor” og “Monochrome” til stor begeistring for anmelderne. Bergens Tidende trillet 5/6 og utnevnte dePresno til “En av landets beste popsolister akkurat nå“.

Våren 2021 medvirket dePresno i programserien De Neste på NRK1 som hadde i snitt over 350k seere per episode. Samtidig slapp han en rekke singler etterfulgt av hans tredje album “Places”, som byr på en åpen og ærlig reise fra Bergen til månen og skildrer livet til en ungdom og alt som hører med; kjærlighet, -brudd, ensomhet, vennskap, forventninger, selvgranskning og identitet. 

Det er på scenen dePresno virkelig fanger og engasjerer publikum med sin helt unike sangstemme og ærlige popmusikk. De siste årene har han holdt flere minneverdige konserter på bl.a. by:Larm, Eurosonic, The Great Escape samt vært på Europaturné med AURORA. 


«Places» byr på fleire høgdepunkt, og ikkje minst framhevar det tekstforfattaren Bjarte Depresno Borthen. Det er tøft å vere så open og ærleg, og møtet med personen bak artistnamnet kjenst autentisk.” - P3

Places er et modent, smart og lekkert album, med flere vakre låter som får en til å føle veldig mye på kort tid.” - Bergens Tidende

Stemmen til dePresno er en attraksjon i seg selv” - Dagsavisen

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50