dePresno + iris

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Lørdag 19. juni 2021

DØRENE ÅPNERTID

18:30 19:30

ALDER

15 år - vergeordning (nedre alder 12 år med verge)

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

iris

2019 var et enormt år for iris, som blant vant Årets Urørt på NRK P3 og er blitt streamet over 4 millioner ganger de første åtte månedene av hennes kampanje. Hun har bygget opp fanbasen sin gjennom flere festivaler i Europa. iris har og turnéert både internasjonalt og i hele Norge med AURORA. Hun lanserte to EPer det året som høstet lovord fra internasjonal presse som Dummy Magazine og The Line Of Best Fit, låtene hennes har gått konstant på radio nasjonalt på både P1, P3 og P13 fra dag en. I 2020 har hun brukt tiden godt i studio med å utforme sitt debutalbum som slippes første halvdel av 2021. Alt ligger til rette for at du kommer til å høre mye om iris det neste året.

dePresno

Det var med låten «Hide And Seek» dePresno fikk sitt ordentlige gjennombrudd i 2016. Låten var en av de mest spilte låtene på P3 det halvåret, den har blitt streamet millioner av ganger og fremført live på blant annet Lindmo, TV-aksjonen, og live hos P3 Christine. Det samme året varmet han opp for a-ha foran 16.000 publikummere og ble med AURORA på turné som support act i Europa. Etter å ha gitt ut to album i 2019, har dePresno brukt 2020 til å forberede sitt album “PLACES”. Han startet året med singelen “Bitter St” i januar og følger opp med neste singel “Church” allerede 26. Februar. Albumet kommer senere i år. Musikkåret 2021 for hans del består av utgivelser som beskriver følelseslivet, kjærlighetslivet og selvfølgelig livet ellers.

«Meg og iris har jo kjent hverandre så lenge at vi sikkert kunne skrøtet på oss et ullbryllup om vi hadde hatt samvittighet til det, men (u)heldigvis kjenner vi hverandre ikkje så godt at vi har trengt til å ta stilling til det! Men i en tid hvor en så stor del av det som er hverdagen vår og for så vidt en av de tingene som er grunnen til at man lager musikk er "frarøvet" oss blir det supert å komme seg ut å spille litt musikk igjen! Så får man bare krysse det som krysses kan for at vennskapet vårt tåler syvårskrisen!» - dePresno 

«!!! jeg har lenge spilt inn musikk som jeg gleder meg veldig til å vise dere❤️ håper samfunnet blir friskmeldt snart så vi kan dra ut og ha det hyggelig sammen igjen - men dette må skje gradvis og koronavennlig. føles rart å annonsere konserter oppi alt dette, men vi skal prøve å ha det så fint som mulig med så få/mange som mulig. om det blir 10 eller 20 eller 50, så blir det fantastisk å møte mennesker igjen <3» - iris

Om denne konserten

Velkommen til sommerkonsert på Plenen. I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legger vi opp til 600 sitteplasser fordelt på 3 kohorter a 200 sitteplasser. Billettene er unummererte, men dere vil få tilvist en sitteplass av vårt personell. Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene. Man kan ikke omgås med hverandre på tvers av kohortene. Det er egne serverings- og toalettfasiliteter i hver kohort. Mer info om smittevern og annet vil bli tilsendt før konserten. 

 

 


VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50