Der ingen skulle tro at druen kunne gro

STED

Snekkerbrakken

DATO

Tirsdag 10. & onsdag 11. november

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

NB: Smakingen som skulle ha funnet sted 23. april er utsatt til 11. november 2020. Kjøpte billetter til 23. april kan benyttes 11. november. Mer info her ».
Grunnet stor etterspørsel er det satt opp ekstra smaking 10. november. Billetter i salg nå.

Under denne helt spesielle smakingen vil det bli presentert viner fra steder der ingene skulle tro at druen kunne gro. Bli med til områder, land og vinmarker som du ikke uten videre forbinder med vin.

Visste du for eksempel at Sussex i England har en historie for vinproduksjon i over 200 år, at de vulkanske vinmarkene på Tenerife utenfor kysten av Afrika er noen av de best bevarte vinmarkene i verden, eller at komplekse og egenartede viner dyrkes frem i Bekaadalen i Libanon?

Ove Kvalheim er vinansvarlig hos importselskapet Unico Real Wines – Norges ledende importselskap av bærekraftige viner. Her importeres det viner fra «klassiske» områder, men hovedfokuset er viner fra steder litt utenfor allfarvei og andre kontinenter enn Europa.

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50