Dinnershow

STED

Grieghallen

DATO

Lørdag 21. november 2020

DØRENE ÅPNERTID

18:00 18:30

PRIS

1295 + billettavgift

Det er herved duket for et herlig dinnershow i Grieghallen. Aftenen byr på 3-retters middag og 5-stjerners underholdning fra John Brungot, Christoffer Schjeldrup, Eirik Søfteland og Jens Erik Asmundseth.

Nå som den store julebordssesongen på mange måter er blitt erklært avlyst ønsker vi å tilby et trygt og godt alternativ til julebordet. Vi har samlet en svært underholdende artistpakke og en 3-retters meny som gjør at alt ligger til rette for en hyggelig førjulskveld i Grieghallen.

Arrangementet er første gang de tre lokale aktørene Grieghallen, De Bergenske og Bergen Live samarbeider om et felles prosjekt som skal gjennomføres i Grieghallen lørdag 21.  november. 

Dette er arrangement for dem som ønsker en hyggelig kveld, god mat og topp underholdning. Vi har tro på at det er mange som ønsker å oppleve noe hyggelig sammen i en spesiell tid, sier prosjektleder Kim Kristoffersen i Bergen Live.

Meny: 

Sukkersaltet laks
Avokadokrem, rettich og vårløksalat og ponzo saus 
Allergener: fisk, gluten

Helsteikt okse indrefilet
Ristet sopp, løk og grønnkål, eplesyltete beter, krydderglace og ovnsbakte amadinepoteter.
Allergener: 

Nemisis kake med mango og ananas salsa tilsmakt mynte og chilli
Hvit sjokoladekrønsj og pisket creme fraiche.
Allergener: laktose

Det vil finnes vegetaralternativ for de som ønsker dette. 

 


John Brungot

John Brungot, sjarmtrollet fra Trøndelag, har lenge vært en av landets mest folkekjære komikere. Det store gjennombruddet kom med Torsdag kveld fra Nydalen, og siden har han spilt i en rekke suksesser både på TV og scenen. Det er med andre ord mye man kan si om John Brungot og at mannen behersker rundt regnet nærmere 1500 ulike stemmer og karakterer er neimen ikke småtteri. Hvem vet - kanskje tar han med seg Magnus Carlsen, Toralv Maurstad, Truls Svendsen eller Per Mathis Høgmo i november?


Christoffer Schjelderup

Christoffer Schjelderup er en herlig komiker fra Fana i Bergen som sparker alle veier, og oftest på seg selv. Rappkjeftet og kompromissløs, tullete og sjarmerende. Det er ikke uten grunn at han kalles gudfaren i det bergenske standupmiljøet. Han har hatt stor suksess med sitt soloshow “Tro, hat & Ærlighet” og ikke minst Julegøy 1 og 2 på Ole Bull Scene. I tillegg har du kanskje også hørt ham i podcasten “Skamfrelst” og sett han i streamingshowet “Bodshow” på facebook og YouTube.


Eirik Søfteland & Jens Erik Aasmundseth

De to kameratene Eirik Søfteland og Jens Erik Aasmundseth har i en årrekke skapt glede og engasjement hos publikummere rundt om i hele landet. Denne kvelden har de satt sammen et show som det lukter svidd av! Fullt av musikalsk nysgjerrighet, allsang, latter og glede. 


VENUE

Grieghallen

Kapasitet: 1500 - 2000, avhengig av oppsett/produksjon.
Webside
Telefon +47 55 21 61 00
Epost: post@grieghallen.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50