Doug Seegers

STED

Statsraaden Bar & Reception

DATO

Fredag 18. oktober 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

20 år - leg.plikt. Ingen vergeordning

PRIS

250 + billettavgift

I 2019 er det på tide å skrive et nytt kapittel i historien om Doug Seegers.

"A Story I Got To Tell" er innspilt i Hollywoods klassiske United Recordings, studio B, med den mesterlige Joe Henry (Solomon Burke, Joan Baez, Elvis Costello, Billy Bragg, Bonnie Raitt, Rodney Crowell, osv) som produsent, samt med en håndfull utsøkte, håndplukkede musikere i bandet.

Selv om Doug Seegers har bodd i Nashville i mange år, og at hans tidligere plater er spilt inn der, har han aldri vært mest kjent for country. Countryen har så klart alltid vært der, men Doug er en smeltedigel av forskjellig amerikansk musikk: Country, rock, blues, soul, western swing og gospel. Denne smeltedigelen nyter også "A Story I Got To Tell" godt av. Vi snakker tidløs, amerikansk musikk. Musikerne har hatt kun ett mål for øyet: Å skape de perfekte omgivelsene for Doug Seegeres stemme. For få sangere matcher Doug Seegers i dag. Han har en røst som rommer så mye kjærlighet, smerte, sorg, glede og erfaring. Som har en historie å fortelle. 

I flere av de nye låtene forteller Doug Seegers om det livet han har levd, helt usminket. Sangene handler like mye om å finne en vei ut, om tro og forsoning, og om kjærlighet. Doug Seeger har vært populær i Skandinavia i fem år. Det markerte også en ny fase i livet hans, der nykterhet erstattet misbruk. I stedet for å sove under bruer, har han nå sitt eget hus. En destruktiv livsstil har blitt erstattet med forsoning. Mye kreativitet har kommet ut av dette. "A Story I Got To Tell" Doug Seegers første album på verdensomspennende BMG.

"If it doesn't win a Grammy it will be a great unjustifiable"
- Country Music People

"Med selveste Joe Henry som produsent, et stjernelag av musikere i ryggen, elleve glitrende sanger med personlige tekster og en stemme og en innlevelse du knapt har hørt maken til bør forholdene absolutt ligge til rette for det. Her går musikk, stemme, sanger og levd liv opp i en høyere enhet."
- Øyvind Rønning, Dagbladet

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Statsraaden Bar & Reception

Kapasitet: 160
Webside
Telefon 55 30 17 00
Epost: lehmkuhl@lehmkuhl.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50