Lars K. Lande

Foto: Lars K. Lande

Dumdum Boys

STED

Bergenhus Festning

DATO

Torsdag 25. august 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 TBA

ALDER

15 år - vergeordning for U15. Nedre aldersgrense 12 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

550 / 500 + billettavgift

Dumdum Boys returnerer til Bergenhus Festning!

Oppdatert 18.08.2021: Konserten 27. august 2021 er avlyst. Kjøpte billetter til den avlyste konserten kan benyttes til ny konsertdato 25. august 2022. Mer info her »

Da Dumdum Boys spilte på Bastionen sist var ikke BTs Engelen tilbakeholden med lovord da han ga konserten terningkast 5:

Torsdagens nesten utsolgte konsert på Bastionen overbeviser nemlig på alle måter de knappe 3500 tilhørerne om at Dumdum Boys fremdeles må regnes blant landets mest solide rockeband. Når Stones kan turnere etter å ha passert 70, skulle trønderne ennå ha mange år igjen med sin gjennomsnittsalder på rundt 55.

Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

Venner! Det er helt fint å ta det litt med ro, men ingen vits å overdrive det heller. Neste sommer vil vi ut og spille igjen, vi vil hoppe inn i en buss og oppleve det beste Norge har å by på, nemlig festivalsommeren. Vi gleder oss og ser fram til å møte dere alle.
Fred, DDB

I desember ble samleplaten “Løsøre” sluppet. En plate med et knippe låter som av ulike grunner ikke har kommet på album før. 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning

Naturskjønn utendørsarena i Bergen sentrum.

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50