Agnete Brun

Foto: Agnete Brun

Dumdum Boys

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Torsdag 23. august 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

550 / 500 + billettavgift

For første gang siden 2005 har legendariske Dumdum Boys i 2017 holdt fri fra konsertspilling. Når rockeveteranene i 2018 kommer tilbake spiller de sin første utendørskonsert i Bergen noensinne. Med seg har de store hits fra tre tiår - og noen helt nye låter! 

Dumdum Boys er et av Norges største rockeband gjennom tidene. De skiftet navn fra Wannskrækk i 1985 og debuterte med singelen Sorgenfri året etter. Debutalbumet Blodig Alvor (na na na na) kom i 1988 og både den og de to etterfølgende platene Splitter Pine og Pstereo ble belønnet med Spellemannspris.

På 90-tallet befestet Dumdum Boys sin posisjon med album som Transit og Ludium og hyppig turnering på kryss og tvers i Norge. Etter Totem i 1998 tok bandet en pause som varte i fem år. Men de kom heldigvis tilbake.

I 2003 spilte de sin første konsert etter pausen foran et fullstappet Norwegian Wood. I 2006 kom Gravitasjon til overveldende mottagelse både i presse og hos publikum. I årene etter har bandet spilt på de fleste av landets små og store festivaler. 

 


Support: Hjerteslag

Etter å ha solgt ut to fulle hus på Garage i 2016, så bestemte guttene i Hjerteslag seg for å ta det enda et steg videre. I november i år fylte de USF Verftet til randen. Med allsang fra første stund og enorme tilbakemeldinger har de allerede lansert en ny konsert på USF Verftet høsten 2018.

Før den tid skal de dele scene med et av Norges største rockeband gjennom tidene. Dumdum Boys har gitt oss hits i hele tre tiår, og Hjerteslag har de siste årene ført den norske rocken videre og servert deilige rockelåter, preget radiolistene og seilet opp til å bli et Norges heteste rockeband.

To av norsk rocks storheter deler altså scene på Bastionen torsdag 23. august. 


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50