Eirik Søfteland - Ei musikalsk reise

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 27. april 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

200 + billettavgift

Med tangentene foran seg, og gitarist og bassist Tore Christer Storlid ved sin side, tar Eirik lange steg gjennom musikkhistorien – og stopper kun ved sine favoritter.           

De to kameratene har hatt stor suksess med premiere i Oseana i Bjørnafjorden i starten av juni 2020, med hele fem konserter. I et nærmest akustisk format skreddersydd for denne tids publikumsbegrensninger, lar de to vennene låtene snakke og presenterer klassikere som kler et akustisk duoformat.

Låtmaterialet har et vidt spenn fra det episke store til det sarte nære. Formidlingsevnen Eirik Søfteland innehar får hver strofe og tone til å prege stemningen. Dette er en konsert som dykker ned i musikkhistorien og kommer opp med låter av artister som Frank Sinatra, Billy Joel, Jan Eggum, Stevie Wonder og Queen.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50