Emilie Nicolas

STED

Forum

DATO

Torsdag 31. oktober 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

490 / 440 + billettavgift. Unummererte sitteplasser.

Emilie Nicolas er endelig tilbake med full musikalsk kraft. I 2018 slapp hun albumet «Tranquille Emile» til strålende mottagelse. Nå tar hun med seg sin unike stemme og sitt nye låtmateriale til Bergens splitter nye konsertscene Forum!

På denne runden skal Nicolas blant annet spille to konserter i Operaen i Oslo (begge utsolgt!) samt på et knippe utvalgte konsertscener landet over. Vi synes det passer utmerket at den første konserten som annonseres i flunkende nye Forum er med nettopp fantastiske Emilie Nicolas.

Det nye albumet inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. I tillegg til Emilie, produsent Eivind Helgerød og co-produsentene Anders Opdahl og Nicolay Svennæs Tangen, har en lang rekke venner og artistkollegaer bidratt og på ulikt vis satt sitt preg på resultatet.

Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen "Pstereo" i 2013. Kort tid etterpå fulgte albumdebuten Like I'm a warrior (2014). Albumet gikk til topps på VG-lista, ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten og Emilie hentet hjem to Spellemannpriser, i kategoriene "Årets nykommer" og "Årets popsolist".

Emilie er både pop, R&B og elektronika – servert med jazzens følsomhet.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Forum

Konsertsted i historisk art deco-bygg på Danmarks plass.

Kapasitet: 1.000 sitteplasser eller 1.500 stå/sitteplasser.
Webside

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50