En reise i Burgund med Merete Bø

STED

Snekkerbrakken

DATO

Tirsdag 29. & onsdag 30. september

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

695 + billettavgift

Burgund er et vinområde fylt med lidenskap, menneskeskjebner, samhold, ulikheter og - ikke minst - enestående viner. Vinjournalist og sommelier Merete Bø tar oss med på en reise gjennom komplekse Burgund.

NB! Smakingen 30. september er utsolgt. Ekstrasmaking er satt opp 29. september. Billetter legges for salg 14. juli kl. 12.00.

Blant vinkjennere verden over er det ingen hemmelighet at Burgund er kanskje det vanskeligste vinregionen å orientere seg i. Historien om vindyrkingen i Burgund er lang, mye lenger en de fleste andre vinregioners. Her, mer enn noe annet sted, er det viktig å ha kjennskap til historien for å forstå nåtiden. Og ikke minst produsentene.

Vinjournalist og sommelier Merete Bø har skrevet bok om Burgund og besøker vinregionen flere ganger årlig. Hun vi ta oss med på en reise igjennom Burgund og forteller om historien og hvilke produsenter det er verdt å sikre seg.  

Fremfor alt Burgund er et vinområde fylt med lidenskap, menneskeskjebner, samhold, ulikheter og sist men ikke minst enestående viner med en solid forankring i både historie og nåtid.

Merete Bø er en av landets mest anerkjente og respekterte vinskribenter. Hun har bakgrunn som sommelier fra blant annet Bagatelle og ble i 2018 Nordic Champion for Sommeliers. 

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50