Marthe Vannebo

Foto: Marthe Vannebo

Erlend Ropstad

STED

USF Verftet

DATO

Torsdag 21. november 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

275 / 225 + billettavgift

Albumaktuelle Erlend Ropstad tilbake til Bergen i november!

Sommeren der det store publikum virkelig oppdaget Erlend Ropstad & De Rotløse på alvor er på hell og høstens klubbturne klar.

Insisterende og mektig rock om kjærlighet, håp og håpløshet, vilt fete tekster og bløt sørlandsdialekt gir perfekt energi og alle disse motsetningene løfter publikum til ekstase. Den kompromissløse liveenergien løfter tak og åpner hjerter. 

Erlend Ropstad & De Rotløse er foruten Erlend (vokal og gitar), Per Jørgensen Tobro (bass), Mattias Hellberg (gitar), Julie Falkevik Tungevåg (keybords), Gunnar Sæter (trommer). Et band så samspilte at flere anmeldere i år har hevdet de er norges beste liveband. 

Forvent en konsert som spenner fra stadionrock via hudløse, nydelige sanger til reinhekla pønk. En konsert med dette bandet i Erlend Ropstads nå så kritikerroste låtskriverunivers, er et must i 2019! 


“Erlend Ropstad får det til å høres ut som rocken er funnet opp på Sørlandet. Han er blitt en klippe” – 6/6 (Dagsavisen)


”Et album for historiebøkene” – 10/10 (Musikknyheter.no)


”Infernalsk bra. Dette er hans mesterverk.” – 6/6 (Adresseavisen)

 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50