Fagernes Yacht Klubb

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Lørdag 7. august 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

15 år - vergeordning (nedre alder 12 år med verge)

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

325 + billettavgift

Fagernes Yacht Klubb er lyden av saltvann, solskinn og sommer. Av udødelige hits, gitarsoloer og allsang. Denne kvelden er det duket for yacht rock-yndlingenes hittil største konsert i Bergen!

Siden 2009 har de gledet konsert og festivalgjengere med tolkninger av noen av de største Yacht Rock-klassikerne gjennom tidene og blitt et av Norges mest etterspurte og populære liveband. Yacht Rock er en samlebetegnelse på musikk som ble popularisert på USAs vestkyst på sent 70 og tidlig 80-tall. Med artister som Toto, Hall & Oates, Kenny Loggins og Steely Dan regjerte Yacht Rockerne hitlistene med silkemyk, melodisk rockemusikk ispedd R&B og jazz.

Med en virtuos samling musikere fra Bergens hyllede musikkmiljø gjør Fagernes Yacht Klubb hommage til sjangerens største hits med enorm respekt for kildematerialet, full blåserekke, perkusjon, to gitarister og fem vokalister. Med låter som Rosanna, What A Fool Believes, Ride Like The Wind og Rock With You er scenen satt for en ekte festaften.

De har blitt kalt verdens beste coverband og tatt stegene fra små kjellerklubber til utsolgt Sentrum Scene, Storsalen i Trondheim og USF Verftet.

Om denne konserten

  • Vi planlegger for at vi er kommet til trinn 4 i regjeringens gjenåpningsplan når denne konserten finner sted. Det vil da være inntil 5.000 unummererte ståplasser i salg til konserten.

  • Det er sannsynlig at gyldig koronasertifikat eller negativ hurtigtest blir et krav for å få adgang til konserten. Vi ber publikum om å ta høyde for dette. Mer info kommer.


VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50