Fay Wildhagen

STED

Håkonshallen

DATO

Torsdag 12. november 2020

DØRENE ÅPNERTID

19:15 20:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

350 + billettavgift

Musikken til Fay Wildhagen er lett å like, men vanskelig å sette ord på. Vi gleder oss til å oppleve henne i Håkonshallen!

Sømløst blander hun sammen lydbilder uten mye hensyn til trender og sjangre. Referansene er likevel mange og varierte – det skinner igjennom at hun er inspirert av artister som Arcade Fire, Feist og Bon Iver, men hennes musikalske landskap er i hovedsak malt av henne selv.

Fay Wildhagen kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet. Blant annet var hun ute på en support-turné med Mew.

Siden debuten har hun fått rykte som en virtuøs gitarist og med instrumentet sitt uttrykker hun seg med en kunstners intiusjon vel så mye som med teknisk dyktighet. 26-åringen fra Oslo har etablert seg som en av landets absolutte live-favoritter, og den nye singelen “Promise” ble kåret til ukas låt på P3 like etter utgivelsen. 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50