Gabrielle

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Lørdag 27. august 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 21:00

ALDER

15 år - vergeordning for U15. Nedre aldersgrense 12 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

500 / 450 + billettavgift

Oppdatert 18.08.2021: Konserten 28. august 2021 er avlyst. Kjøpte billetter til den avlyste konserten kan benyttes på ny konsertdato 27. august 2022. Mer info her »

Siden Gabrielle for slo gjennom med debutsingelen "Ring meg" i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som "Fem fine frøkner", "Mer", "September", "Mellom skyene" og "Eg lover", har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over. 

Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, og 27. september slapp hun endelig albumet «Snart, Gabby» til strålende kritikker. Gjennom høsten har hun filleristet konsertscener landet over og til sommeren er det duket for festivaler og utvalgte konsertareaner – blant annet skal hun gjøre sitt hittil største show i Bergen på Bergenhus Festning på sensommeren.

De av dere som opplevde Gabrielles headlinerkonsert på Bergenfest i 2018, eller en av de to utsolgte konsertene hennes på USF Verftet i 2019, vet at dette er en konsert å glede seg til.

Pressen om «Snart, Gabby»:

«Har forandret norsk pop for alltid. (...) Gabrielle legger klubb-beats og mørk elektropop til side for oppsiktsvekkende vakker R&B på andrealbumet «Snart, Gabby» – Dagbladet, 5/6

«Bra, Gabby. Modenhet i popdrakt, båe troverdig og kledelig.» – Klassekampen, 5/6

«Gabrielle med gripende karrierehøydepunkt» – Dagens Næringsliv

Pressen om Gabrielle i konsertformat:

 «Gabrielle har bevist en gang for alle at hun er i verdensklasse, og denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.» – NRK P3 om konserten på Øyafestivalen 2017, 6/6

 ​«Her er ikke et kjedelig øyeblikk, ikke et dødpunkt.» – BT om konserten på Bergenfest 2018, 6/6


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50