Lasse Fløde

Foto: Lasse Fløde

Gabrielle

STED

USF Verftet

DATO

Fredag 8. nov og lørdag 9. nov

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

450 / 400 + billettavgift

Gabrielle slipper ny musikk i september og følger opp med turné!

Konserten med Gabrielle fredag 8. november solgte ut på bare minutter! Ekstrakonserten dagen etter, lørdag 9. november, er nå i salg!

Siden Gabrielle for alvor slo gjennom med debutsingelen "Ring meg" i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som "Fem fine frøkner", "Mer", "September", "Mellom skyene" og "Eg lover", har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over. 

Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, som hun gleder seg til å dele med publikum. Til høsten tar hun endelig med seg helt nytt materiale og legger ut på veien igjen. Gå ikke glipp av det!

 

NRK P3 om konserten på Øyafestivalen 2017, 6/6

Gabrielle har bevist en gang for alle at hun er i verdensklasse, og denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.

BT om konserten på Bergenfest 2018, 6/6

Her er ikke et kjedelig øyeblikk, ikke et dødpunkt.

Dagbladet om konserten på Øyafestivalen 2017 5/6

Det går ikke an å stå stille når Gabrielle er i huset.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50