Gluecifer

STED

USF Verftet

DATO

Fredag 15. november 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

450 + billettavgift

Gluecifer var en nøkkelspiller på den skandinaviske rockebølgen som feide over Europa for 20 år siden. Hvis du ikke var der, eller om du har lengtet etter å oppleve dem én gang til – er sjansen din nå!

I høst skal Gluecifer gjøre et ekslusivt knippe konserter i Norge. Etter sommerens festivalrunde blir klubbkonsertene på høsten en sjanse til å se dem i nye omgivelser – og til å høre noen låter de aldri har spilt før.

Etter at bandet returnerte på scenen i fjor, har de spilt for fulle hus i Norge og Europa på klubber og festivaler. Mottagelsen har vært overveldende.

Som Gluecifer selv sier:

"Det som har skjedd det siste året har vært en sammenhengende opptur. Vi er blåst bort av den velkomsten vi har fått overalt. Nå gleder vi oss til mer, når vi i høst tar turen til en av Norges kuleste byer, Bergen. Velkommen til mer!"

 

 

 


VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50