Good Time Charlie - Familiekonsert

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Søndag 20. juni 2021

DØRENE ÅPNERTID

14:00 15:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

150 + billettavgift

Energisk musikk, sprell, deltakelse og allsang - Good Time Charlie sin jubelblues er en familiekonsert med snert!

Good Time Charlie sitt univers med Jubelblues passer som hånd i hanske til en forrykande familiekonsert. Sjangeren er livlig «rhythm & blues», med levende tekstar på vestlandsdialekt om alt fra traktorar og rotekongar til hytteboogiewoogie og lakenskrekk.

Det blir «syng og få svar», dans, og kanskje inviterer vi til klokkespill på scenen? Her er lav mestringsterskel og det blir fort energisk og godt humør når alle deltar og har det gøy sammen. Alt kan skje og alle kan enkelt være med!

Good Time Charlie har stort engasjement når det gjelder å formidle «rhythm & blues» til eit yngre publikum. Med de 3 Jubelbluesplatene “Draumeblues og blåsus” (2013), “Jubel og skrubbsår” (2015) og “Lakenskrekk” (2018) har Jubelblues turnért i stort omfang de siste årene. Good Time Charlie har spilt på Bergenfest Ung, Den Musikalske Stamvegen, Nattjazz, Vossajazz, Balejazz, Sildajazz – blant annet. 

I år har Jubelblues gode nyheter med rykende ferske «syng med-videoar» til alle melodiene på Jubelbluesplatene.

SE VIDEOENE HER

Jubelblues sitt mål er å lage verdenss mest elleville musikkfest ved å involvere hele salen i hele konserten! Good Time Charlie byr på gratis rakettur og mirakelkur for den som er sur. Vel møtt på konsert!

Om denne konserten

Velkommen til sommerkonsert på Plenen. I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legger vi opp til 600 sitteplasser fordelt på 3 kohorter a 200 sitteplasser. Billettene er unummererte, men dere vil få tilvist en sitteplass av vårt personell. Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene. Man kan ikke omgås med hverandre på tvers av kohortene. Det er egne serverings- og toalettfasiliteter i hver kohort. Mer info om smittevern og annet vil bli tilsendt før konserten.


VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50