Helge Jordal & Motbakkeorkesteret

STED

Håkonshallen

DATO

Utsatt - ny dato TBC

DØRENE ÅPNERTID

19:15 20:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

350 + billettavgift

Orientering til publikum (23. november 2020): Konserten er berørt av antallsbegrensninger for arrangementer i Bergen Kommune hvor det tillattes max 20 publikummere på arrangementer. De 20 første billettkjøperne har blitt kontaktet per telefon med tilbud om å benytte sine billetter. Alle andre billettkjøpere har fått tilbud om å refundere sine billetter.

I 2007 startet miljøarbeidere og brukere ved Frelsesarmeens Bakkegaten bo- og omsorgssenter sitt eget orkester. MotBakkeOrkesteret er det første i sitt slag i Frelsesarmeens historie - aldri før har miljøarbeidere, brukere og tidligere brukere på en rusinstitusjon dannet et lignende band. Det begynte med julekonsert i Grieghallen, så ble det Vossajazz og flere konserter i Bergen. Og klart det hjalp å få Helge Jordal med på laget.

− Eg e en slags maskot, eg da. Før har eg også sunget stoff med klangbunn i det å ikke fikse verden så bra, sier skuespilleren med lang karriere som rockemusiker, forteller Helge Jordal.

− Vår signatur er rufsete; den kan være vakker selv om det ikke låter søtt. Jeg kjenner jeg får klump i halsen når vi synger Her i gaten vår, som skildrer et brokete bybilde på godt og vondt, sier Solveig Nilsen, lederen ved Bakkegaten.

Selvsagt blir det låter av motbakke-låtskrivere som Tom Waits, Johnny Cash og Cornelis Vreeswijk, som seg hør og bør når Helge Jordal griper til mikrofonen.


VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50