Helge Jordal & Motbakkeorkesteret

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 18. desember 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

PRIS

350 + billettavgift

En fin førjulstradisjon er etablert - også i år skal favorittene Helge Jordal & Motbakkeorkesteret avslutte høstsesongen på Bergen Live Sessions!

I 2007 startet miljøarbeidere og brukere ved Frelsesarmeens Bakkegaten bo- og omsorgssenter sitt eget orkester. MotBakkeOrkesteret er det første i sitt slag i Frelsesarmeens historie - aldri før har miljøarbeidere, brukere og tidligere brukere på en rusinstitusjon dannet et lignende band.

Det begynte med julekonsert i Grieghallen, så ble det Vossajazz og flere stunt i Bergen. Og klart det hjalp å få Helge Jordal med på laget.

Eg e en slags maskot, eg da. Før har eg også sunget stoff med klangbunn i det å ikke fikse verden så bra, sier skuespilleren med lang karriere som rockemusiker, forteller Helge Jordal.

Vår signatur er rufsete; den kan være vakker selv om det ikke låter søtt. Jeg kjenner jeg får klump i halsen når vi synger Her i gaten vår, som skildrer et brokete bybilde på godt og vondt, sier Solveig Nilsen, lederen ved Bakkegaten.

Selvsagt blir det låter av motbakke-låtskrivere som Tom Waits, Johnny Cash og Cornelis Vreeswijk, som seg hør og bør når Helge Jordal griper til mikrofonen. 


VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50