Hellbillies

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Fredag 20. august 2021

DØRENE ÅPNERTID

18:00 20:00

ALDER

15 år - vergeordning (nedre alder 12 år med verge)

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

475 + billettavgift

Bli med på den storslagne festen på Bergenhus Festning når Hellbillies feirer 30 år som band!

Hellbillies er en rockegruppe fra Ål i Hallingdal som ble startet i 1990. Gruppen har gitt ut ti studioalbum og fire konsert- og ett samlealbum og de fleste har solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser og ble blant annet kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2007.

I 2020 feiret Hellbillies 30 år som band. Dette skal markeres med en storslagen jubileumsturné i 2021.

Hellbillies her underholdt publikum i hver lille krok i Norge siden 1990. De har spilt over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra kritikere og publikum. Etter over 30 år på veien har Hellbillies velfortjent fått status som et av landets aller beste live-band. 

Ål-rockerne har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen innehar bandet en energi og rutine som er få forunt.

Om denne konserten

  • Vi planlegger for at vi er kommet til trinn 4 i regjeringens gjenåpningsplan når denne konserten finner sted. Det vil da være inntil 5.000 unummererte ståplasser i salg til konserten.
  • Det er sannsynlig at gyldig koronasertifikat eller negativ hurtigtest blir et krav for å få adgang til konserten. Vi ber publikum om å ta høyde for dette. Mer info kommer.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50