Helt gresk - Med Merete Bø

FÅ BILLETTER

Billetter i salg fra 15. desember kl 12.00

STED

Snekkerbrakken

DATO

Mandag 10. & tirsdag 11. mai

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

745 + billettavgift

Er vin fra Hellas helt gresk for deg? Bli bedre kjent med den spennende og egenartede greske vintradisjonen sammen med sommelier og vinskribent Merete Bø.

Orientering til publikum: Smakingene er utsatt fra 20. & 21. januar via 23. & 24. februar til 10. & 11. mai. Kjøpte billetter til 20. januar/24. februar gjelder til 11. mai. Kjøpte billetter til 21. januar/23. februar gjelder til 10. mai. Sesongkortholdere skal delta på smakingen 10. mai. Mer info >>

At den europeiske vinens vugge sto i Hellas, hersker det liten tvil om. Det skorter ikke på vinhistorie, men at landet har en mengde særegne druer som ikke finnes noen andre steder, er et konkurransefortrinn grekerne selv ikke har skjønt før i senere tid. Bare på Santorini finnes 53 egenartede vindruer.

I vulkanske vinmarker som klorer seg fast i et forblåst krater. Men her, som flere andre steder i Hellas, har etterspørselen etter vinene de lager økt i takt med kvaliteten. Og så har prisene fulgt etter. Det har ført til at kvalitetsvin fra Hellas har kommet opp på et fransk prisnivå, og vips, på noen år er gresk vin blitt den store snakkisen. Vinene fra regioner som Naoussa i Makedonia i Nord-Hellas og Santorini, er så definitivt verdt å bli bedre kjent med.


Vinsmaking - Helt gresk

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.

Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren og vinskribenten Merete Bø. Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.

Velkommen!


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50