Jørgen Nordby

Foto: Jørgen Nordby

Highasakite

UTSOLGT

NB - kun sitteplasser pga. smittevern.

STED

USF Verftet

DATO

Tirsdag 8. & onsdag 9. juni 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

650 + billettavgift

Highasakite har brukt det siste året på å skrive ny musikk, men også på å omarrangere en rekke låter til fantastiske og nye versjoner for en svært eksklusiv turné.

Viktig info: Merk at publikum som ønsker å delta på dette arrangementet i USF Verftet skal være bosatt i Bergen Kommune, ihht. nasjonale retningslinjer for arrangementer. Merk også at det er spiseplikt ved kjøp av alkoholholdig drikke på arrangementet. Grunnet at stolene i USF blir plassert parvis vil det kun være mulig å kjøpe henholdsvis 2, 4 eller 6 billetter (ikke 1, 3 eller 5). Når du kjøper billettene må du legge inn navn og telefonnummer på alle som du kjøper billett til.

Highasakite, som solgte ut to konserter på Den Norske Opera bare dager før landet lukket ned, offentliggjør nå at de besøker et svært begrenset antall konserter og byer våren 2021. Gå ikke glipp av denne enestående sjansen til å oppleve Highasakite i en nydelig setting og versjon du ikke har hatt muligheten til å oppleve dem i før, og som du neppe får muligheten til å oppleve igjen.

“Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”

Slik oppsummerte iTromso.no konserten fra forrige runde, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte turné. Bl.a gjestet bandet for andre gang et utsolgt fullskala Oslo Spektrum, noe få andre band får til.

I 2019 slapp bandet albumet Uranium Heart, nok en gang til strålende anmeldelser, bl.a terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Som vanlig fra denne kanten ble flere låter umiddelbare radiofavoritter, noe de allerede samme år fulgte opp med overraskelsesutgivelsene i det to-delte albumet The Bear Romantic I og The Bear Romantic II. Hit-singelen «Can I Be Forgiven» viste nok en gang et band som sprudlet av skaperglede.

Etter den tid har Highasakite blant annet solgt ut Den Norske Opera to ganger, før de holdt en lav profil gjennom resten av 2020. Grunnen til stillheten er enkel; ikke bare har de jobbet med ny musikk, men de har også jobbet med å arrangere om låtene i en helt ny drakt som du kun kan få oppleve på denne korte turnéen.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50