Jonis Josef

KJØP BILLETT

Billettsalget starter 3. september kl. 10.00

STED

Rick's

DATO

Lørdag 12. oktober 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:30

ALDER

20 år

PRIS

280 + billettavgift

Jonis Josef, Kongen av Gulset, er endelig klar for sitt første store soloshow!

I hans nye stand-up forestilling «Woke» tar Jonis Josef for seg livet som enkel gutt fra Skien, tabuer, selvhøytidelighet og andre problemer i dagens samfunn, slik han selv ser det.  

Jonis Josef har gjennom den sin korte tid i gamet vist seg som et av norges størst humortalenter. Hans første gjennombrudd var gjennom Latter Live. Han har gjestet programmer som Nytt På Nytt, Lindmo, Trygdekontoret m.fl. Han kan ukentlig høres på p3-programmet Karakter, og i hans stadige voksende podcast Juicy. Jonis er også skaperen av serien «Kongen Av Gulset»,  som ble kronet med en Gullrute for årets nyskapning. 

Vi må tørre å vitse om alt. Det mener i hvert fall Jonis Josef. Om du er enig, eller uenig, du er hjertelig velkommen på show, nå som Kongen av Gulset endelig er klar for den store scenen!


ARTIST’S LINKS

VENUE

Rick's

Kapasitet: 700 stående/450 sittende
Telefon +47 55 55 31 31

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50