Juleøl og sjokolade

STED

Snekkerbrakken

DATO

Onsdag 8. desember 2021

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

645 + billettavgift

Orientering til publikum: Denne smakingen er utsatt fra 9. desember 2020. Kjøpte billetter kan benyttes til ny dato. Mer info her >>  Smakingen inngår i tilbudet til dere som har sesongkort til Høst 2020 på Bergen Live Tasting Sessions.

Øl er godt, sjokolade er godt – hvorfor ikke kombinere dem?  Det kan være utfordrende å sette sammen sjokolade og øl, men når kombinasjonene treffer er det en helt fantastisk opplevelse. Øl-sommelier Thomas Digervold fra Fest i Kjeften setter denne kvelden sammen øl med deilig håndtverkssjokolade fra norske produsenter.

”Fest i kjeften har som prinsipp å fokusere på kvalitet, og er av den overbevisning at norsk håndtverk gir gode produkter og unike smaker. Dette brenner vi for!” 

På denne smakingen får du nye og spennende smaksopplevelser, snodige historier og en liten dæsj fakta. Det blir uformelt og lærerikt! 

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende ølsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for gode smaker.

Smakingen er en del av høstsesongen på Bergen Live Tasting Sessions.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50