Kings of Convenience

STED

Grieghallen

DATO

Søndag 19. september 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

Fri aldersgrense

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

475 + billettavgift

Kongene tilbake på tronen med nytt album og konsert i Grieghallen!

Etter 12 års ventetid er duoen Kings of Convenience endelig tilbake med et nytt studioalbum. Peace Or Love slippes fredag 18. juni, og søndag 19. september blir de igjen å se på scenen i Grieghallen!

Kings Of Convenience har siden debuten i 1999 bydd oss på vakre harmonier og lavmælte stemninger få andre artister har klart å matche, og massiv internasjonal oppmerksomhet fulgte tett etter med en braksuksess uten like. 

I mai gjennomførte Erlend Øye og Eirik Glambek Bøe en smekk utsolgt norgesturnè hvor de fremførte det nye albumet i sin helhet og ryktene fra disse konsertene tilsier at vi absolutt har all grunn til å glede oss til en kveld med både nye og gamle låter i klassisk Kings Of Convenience-ånd. Quiet er definitivt the new loud.

NB: Vi gjør oppmerksom på at det kan bli aktuelt med bruk av hurtigtester og/eller koronasertifikat på denne konserten. Mer praktisk info om gjennomføring av konserten kommer når deter klarhet i hvilke retningslinjer og regler som gjelder på arrangementsdatoen. 

 

 

Sjekk ut den splitter nye dokumentaren om duen, laget av Stian Sævig:

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Grieghallen

Kapasitet: 1500 - 2000, avhengig av oppsett/produksjon.
Webside
Telefon +47 55 21 61 00
Epost: post@grieghallen.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50