Kjartan Lauritzen

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Torsdag 18. - lørdag 20. november

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning (nedre alder 12 år med verge)

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

400 + billettavgift

Kom på konsert med Kjartan, og du vil kjenne en varm følelse stryke deg forsiktig på sjelen, og en stemme som hvisker deg ømt i øret: “dette var ikkje eit dumt val, min gode ven”.

Oppdatert 27.08.2021: Konserten med Kjartan Lauritzen på Plenen 3. september er avlyst. Kjøpte billetter til konserten på Plenen kan benyttes til en av de nye konsertene på USF Verftet. Alle dere som har kjøpt billett til den avlyste konserten på Plenen skal ha mottatt en e-post med info om hvilken konsertdato dine billetter nå gjelder til. Et generelt nyhetsbrev om flyttingen av billetter kan også leses her >> 

Helt uten noe majorlabel i ryggen har Kjartan Lauritzen fra Balestrand gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand til å bli hele Norges rap-superhelt. Med sitt brede sognemål har han tatt Norge med storm og headliner nå landets største festivaler.

Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv og skaper en unik kontakt med publikum, og for dette har P3 Gull nominert ham to ganger til “årets live artist”. Kom på konsert, og du vil kjenne en varm følelse stryke deg forsiktig på sjelen, og en stemme som hvisker deg ømt i øret: “dette var ikkje eit dumt val, min gode ven”.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50