Kjartan Lauritzen

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Lørdag 14. august 2021

DØRENE ÅPNERTID

18:00 20:00

ALDER

15 år - vergeordning (nedre alder 12 år med verge)

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

400 + billettavgift

Kom på konsert med Kjartan, og du vil kjenne en varm følelse stryke deg forsiktig på sjelen, og en stemme som hvisker deg ømt i øret: “dette var ikkje eit dumt val, min gode ven”.

Helt uten noe majorlabel i ryggen har Kjartan Lauritzen fra Balestrand gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand til å bli hele Norges rap-superhelt. Med sitt brede sognemål har han tatt Norge med storm og headliner nå landets største festivaler.

Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv og skaper en unik kontakt med publikum, og for dette har P3 Gull nominert ham to ganger til “årets live artist”. Kom på konsert, og du vil kjenne en varm følelse stryke deg forsiktig på sjelen, og en stemme som hvisker deg ømt i øret: “dette var ikkje eit dumt val, min gode ven”.

Om denne konserten

  • Vi planlegger for at vi er kommet til trinn 4 i regjeringens gjenåpningsplan når denne konserten finner sted. Det vil da være inntil 4.000 unummererte ståplasser i salg til konserten.
  • Det er sannsynlig at gyldig koronasertifikat eller negativ hurtigtest blir et krav for å få adgang til konserten. Vi ber publikum om å ta høyde for dette. Mer info kommer.

Har du billlett til Kjartan Lauritzen på USF Verftet 17. eller 18. september?
Disse konsertene vil ikke finne sted på USF Verftet og billetter overføres til konserten på Bergenhus Festning 14. august. Du kan refundere din USF-billett dersom den nye datoen på Bergenhus Festning ikke passer. Se usf.no eller e-post fra Ticketmaster for mer info.
 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50