Kråkesølv

STED

Østre

DATO

Torsdag 27. februar 2020

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

275 + billettavgift

Kråkesølv er tilbake med nytt album og konsert på Østre!

Få band fra Nord-Norge har samme merittliste som Kråkesølv fra Bodø. Nå er de endelig på trappene igjen med ny musikk, og vinteren 2020 spiller bandet på et utvalg klubbscener rundt omkring i landet. 

Konsertene kommer i kjølvannet av deres sjette utgivelse Force majeure, som slippes 21. februar. Albumet er spilt inn og produsert av bandet selv hjemme i Bodø, og både utvider og understreker det særegne lydbildet deres. Med singlene «Hundre runda rundt sola samles i ett sekund», «Steinvinga», «Nådeløst klar» og «Lett for mæ å si» har Kråkesølv allerede vist frem en stor musikalsk spennvidde, og de nye låtene er dessuten som skapt for liveformatet. 

Tre år etter forrige turné ser guttene fram til å børste støvet av gitarhalsene og levere sin dialektbaserte rock for både gamle og nye fans. Det blir energisk, skjørt og storslått i skjønn forening.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Østre

Kapasitet: 200
Webside
Epost: post@oestre.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50